05 October 2009

open house 1-21-E~alhamdulillah~~

bismillah~

salam~

alhamdulillah akhirnye tercapai jugak hajat kite nak wat open houz untuk kekawan (akhawat je..).hihi.

penat tu penat jugak tapi penat tu ilang bile tengok diorang makan. ade lontong, sambal ikan bilis, meehun sup ngan puding kastad jagung. pastu ade la kuih2 raye sket. huhu.puding kitorang x jadi sangat. bak kata sumone cam jelly pn ade. xpe2. lenkali cuba lagi. hehe. first time kot kite wat benda tu. pasni kena blaja lagi la ni. bese la orang x reti masak la katakan. sambal ikan bilis tu pun kalo x brape nak sedap sori. hehe. memule kitorang sume da seram da, fikir nak hidang ke x nak sebab takut orang x bole nak telan. las2 hidang je jugak.

seram gak kite sampai takut nak makan. takut x sedap. huhu. da las2 tu baru makan. x bole nak makan sebab neves sangat2. ye la takut orang x bole nak makan sebab x sedap. papepun thanx kat sume ttamu sebab sudi datang ke rumah kitorang. n sori jugak kalo makanan yang dihidangkan x dapat nak menepati selera korang. chongmal byanhe~~~

kepada houzmetz tersayang, faridah, syeera, ila, izey, bes sangat2 semalam. huhu. sume da cam x btol da b4 orang datang tu. tapi memang bes sangat2 la. puas hati. heeeeeee~~ sayang korang (walaupun korang slalu je buli kite).....

6 comments:

Muhammad Azwan said...

pergh..xajk kitorg pn..simpan r skit...huhu

azra sareera said...

huhu..
korg jauh sgt la~~~

Qimstudio said...

salam...
ni first time dngar org phobia kat makanan.X leh mkn sbb makanan.*laugh*
-----------------------------------------------
Get the Fun Mechanism tee now!
-----------------------------------------------

azra sareera said...

mne ade kte ckp phobia~~
ape la en qimmi ni

munzir said...

aku cadang nti budak usu dah balik after 3 years nak buat bbq tepi pantai lah! hohoho

azra sareera said...

jom2..
korang kene balik jgk la~~