03 October 2009

bismillah~~

salam~~

hujan lebat kat luar skarang ni. alhamdulillah rahmat Allah sedang jatuh mencurah-curah. antara waktu yang digalakkan untuk kite berdoa; time hujan (ustazah kite cakap time skolah rendah dolu2)

sabtu, kelas titas

hari ni kite da memalukan diri sendiri time kelas tadi. alamak bukan sengaja nak malukan diri sendiri. tapi sebab da gelabah + cuak + neves + perasaan lain yang sewaktu dengannya, kite dengan x sngajanya da memalukan diri sendiri. huhu. kite ni pelik sket. suke cakap banyak tapi kalo nak suruh present pape kat depan memang x boleh nak neves lagi la.

hihi. time present, suara da bergetar-getar da. rase nak tergelak pun ade. segan la kat kekawan sume. pelik la ngan diri sendiri. bukannya x kenal pun audience yang ade. sume kkawan jugak. huhu. mungkin kite ade stage fright kot. bukan mungkin lagi rasenye. ni memang da konfem ni kite ade problem tu. huhu. pastu ade la movement2 yang x disengajakan yang kite wat. abis kena gelak. maluuuuuuuu sangat.

azam : nak overcome stage fright ni ngan apa cara sekalipun. huhu. doakan kite berjaya.

wassalam

5 comments:

yAyA kookoo said...

hik3.....~~~
xpe2....xde la memalukn pn....hehe
nadz bentang ok je...?heee~

azra sareera said...

serabut sket kot~

Akmal Azman said...

haa~
tgk nisah ckp ap..
mane ad mmalukn..
lol~ ;)

najibah kazmin said...

hihi.. kte dpt bayangkn cane *grin*

azra sareera said...

huhu..
tgk tu akmal~
jiba pun ckp dpt bygkn~
truk la kte...huhu..
nisah mst nk sdapkn ati kte tu