28 September 2009

kepulangan



bismillah~





salam syawal, salam aidilfitri kat sume sahabat handai, rakan taulan sama ade yang dekat d mata dekat d hati mahupun yg berada jauh d mata dekat d hati. sori kite hulurkan, pohon kemaafan dari lubuk hati yg paling dalam, maafkan salah silap kite sepanjang perkenalan kite ngn korang ye. halalkan semuanye la ye.









adik2 time 1 syawal~~

alhamdulillah pagi tadi dalam kul 6.40 slamat sampai kat pv. huhu. lambat sket sampai sebab bas ade problem sket. gear sangkut bak kata pak cik bas tu. tapi x pe la. sempat jugak bersiap walaupun terpaksa rush sket la.

hari ni rasa sangat serabut. pagi2 tadi sampai2 ada lecture. x dapat nak fokus 100% pun. truknye. pastu pbl pulak rasa macam nak muntah je sebab pening, sakit perut, sume la. senyap memanjang time pbl. nasib baik dr itam macam x prasan yang kite senyap memanjang. seyes rase serabut sangat. maybe sebab otak x sedia lagi kot. hehe. raya la katakan. alasan macam2 la kite ni. da cuti seminggu x bukak buku langsung memang la rasa camtu kan. malasnye macam menjadi-jadi.

skarang kena cari jawapan untuk learning issues pbl. huhu. doakan kite bersemangat esok.

wassalam~~~

2 comments:

Akmal Azman said...

alar..
nape xder gmbar nadzirah pun..
ahakz~ ;P

azra sareera said...

heee..
adik kte da wkilkn kte la tu..