11 September 2009

~tragedi 11 september~

bismillah

salam~~

11 september 2009

alhamdulillah da abis da exm end of modul utk cellular biomolecule ngn tissue of body. huhu. tapi kan, soalan tadi memang x bole nak susah lagi la. x tau la ape perasaan kite time jawab tadi. paper first lagi da susah da. da la kuar name penyakit2 ngan enzyme2 yang x brape pernah dengar. nama enzyme2 pulak tu x nak panjang lagi. hehe. kite men hentam je jawab tadi. tapi cam relax abis la. nak tergelak pun ade sebab x dapat jawab. teruk kan. pasni nak study btol2 la. x nak jadi cam tadi lagi.

pastu paper second pun susah gak. heee. sebenanye x de la susah kalo baca kan. mungkin sebab salah kite gak. x prepare btol2 untuk exam ari ni. kih3. tapi x pe la. ape yang berlaku hari ni ada hikmahnye. skarang kite nak berazam btol2 la, mulai hari ni after abis je kelas kena study balik ape yang da blaja ari tu.

doakan kite berjaya laksanakan azam terbaru ni. azam kite yang lame nampaknye blom terlaksana lagi; nak jadi pendiam, x nak banyak cakap. doakan jugak kite berjaya laksanakan azam tu. hihi.

ok la. nak tengok cite jap ni. wassalam..

4 comments:

tuyaNaza said...

hihi.mari2!
kite blaja btul oke pasni nadzirah:)
insyaAllah..

azra sareera said...

okie2..
jom2..hehe..
wjib blaja btol2!!!
insyaAllah

iEyLa said...

hek3..
btol2..sgt susah..wuu~
mari kte sme2 rajin blaja..hua3

tpkan..
azam nad yg dulu 2..
rasenye cm smpai ble pown xkn brjaya je..
pendiam n baik???
seriuos!!!i2 bkn nadz.. :p

azra sareera said...

ila~~~
salah la..
azam kte kn nk jadi budak yg pndiam lgi pmalu~~
heeeee..
ape la ila ni..
skati je tuka2 azam kte