07 September 2009

~la tahzan~

bismillah..

salam~

saje je kite ni nak buang masa jap post sumting kat sini. padahal lagi brape ari je ni nak exam da. huhu. takut la sebenanye skarang ni. rase kan, cam banyak sangat benda yang x study lagi. tapi kesedaran tu baru je datang. hehe. sebab tadi da bincang2 ngan dr naza pasal histology ni, rasa cam banyak btol yang kite x ingat. "x bole jadi ni. kite mesti wat sesuatu", azam kite dalam hati.

cakap pasal takut, teringat kata2 pres badar dolu2. kalo takut ke risau ke, ingat ni 'la takhaf wa la tahzan innallahamaana'. maksudnye jangan risau dan jangan bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita. hehe. to sariyah, thanx sebab dengar luahan hati kite yang da semakin jahat skarang ni. doakn kite tau.

balik2 kelas tadi da rase cam x bermaya je. hehe. ape lagi, 'syahid' kejap la jawabnye. teruk r kite ni. seb baik la x lame sangat. tapi bangun2 gi borak2 je ngan houzmet bukan nak study pun (kononnye x elok study petang2). ecece alasan je tu. x tau la nape diri ni makin lame makin pemalas. doakan kite jadik rajin ye. insyaAllah kite pun akan berusaha dengan penuh semangat untuk jadik rajin.

kepada kawan kite yg baru wat blog tu, x nk jmput kite g blog ke? anda tau anda la orang yang dimaksudkan. huhu.

ok la nak study embrology sket ni. esok ade review class ngn dr naza.

wassalam

5 comments:

Muhammad Azwan said...

Relax x ustazah....
Sesungguhnya Allah sentiasa Bersama Umat nya yg Berjuang di Jalannya...
Goodluck!!.

azra sareera said...

insyaAllah..
da terlebih relax ni smpai takut memikirkn dri sndri..
thanx ye..
goodluck jgk

faiz pait said...

bkan kite kn yg psal wat blog 2 kn3????

faiz pait said...

kte nye blog ahmadalbaboffice037.kte invite ni...
hehehe

azra sareera said...

oo..baru nk bgtau ea..
thanx 4 inviting..
nnt kte dtg lwt2