18 September 2009

nak balik~~

bismillah~

salam~

waaaaa........
nak balik umah jugak. da rindu kat sume orang kt uma, rindu kat uma, rindu kat kampung. tapi nanti bile balik uma mesti rindu kawan2 gak. heee. tapi yang penting esok balik. x saba da ni. syeera ngan izey da balik da. jeles ni.

tadi hantar syeera ngan izey gi airport. heee. pergi syeera yang drive. balik kte lak yang drive. memang bawak slow je la sebab hujan lebat sangat2. x nmpk jalan sangat. heee. da la tersalah2 jalan pulak tu. yela. kte x tau jalan pastu tetibe je ikut je kete depan gi mane. bile da tersalah tu baru pandai mulut ni nak tanya ila 'btol ke jalan ni,ila??'. hehe. tapi x pe. patah balik r. alhamdulillah setelah melalui perjalanan yang sangat mencabar ( sebab ni la first time kite bawak kete tima ujan lebat gile malam2 pulak tu), kte,ila n faridah sampai kat kailan untuk shopping raya sket.

kompleks kailan kelihatan sangat happening r time2 camni. kete, moto, van, sume ade. sesak abis la. heee. tapi seb baik ade jugak parking. rezeki.. shopping pun kjap je. huhu. cari tudung je. x la lame sangat. kedai first kte masuk trus jumpe tudung. senang je la.

balik dari kailan, singgah kat noodle station jap. hehe. buke pose plus supper la ni kirenye. waiter die ade yang dari myanmar. after kitorg da order tu, ttibe sorang waiter ni datang tanya 'banana split ni nak sekari ka?'. ktorang blur sangat2 time tu. nak try fahamkan ape yang die cuba nak sampaikan. ingatkn die nk cakap ktorang ade order kari ka? ktorang memang wat muke blur abis la. pastu da soal jawab ngan die baru faham die cakap nak food ngan pncuci mulut tu skali ke. tergelak jugak ktorg. tapi lepas waiter tu pgi la. hehe. x baik kn. bulan pose ni gelakkn orang pulak.

pastu time nak bayar waiter2 yang lain da gelak2kan ktorg pulak. segan la jugak. ye la lagipun ktorang x bersalah dalam hal ni. waiter myanmar tu yang wat lawak. sape suruh die wat lawak kan3.

balik pv. onl9 sampai skarang. esok ade klas. nak tdo la.

wassalam.

2 comments:

Akmal Azman said...

ahahaha~~
rupenye, bnda nie yg nadzirah nk gtaw..
lol~
xder le pnjg sgt pun.. ;P

azra sareera said...

mmg la x pnjg~~