26 June 2009

alhamdulillah...

bismillahirrahmanirrahim..



assalamualaikum wbt..



alhamdulillah final exam baru je abis ari ni..rasa lega sangat sebab da abis minggu exam..



paper last : chemistry

soalan boleh tahan susah gak..hehe..maybe salah diri sendiri jugak sebab x prepare btol2 untuk chemistry ni..tapi alhamdulillah hati ni sangat tenang time jawab tadi..huhu..sebab excited nak exam n balik umah kot..da lame x balik ni..4 bulan kot..rindu kat ibu, rindu kat ayah, rindu kat adik2, rindu kat nenek2, rindu kat umah..rindu kat sume la..



mudah2an result exam final exam kite n semua sahabat2 kat acms cemerlang, gemilang, terbilang..ameen...........



wassalam..

2 comments:

Amin Rox said...

semoga berjaya dalam peperiksaan..

dan berjya jua di dunia dan akhirat..

azra_sareera said...

ameeeen...